Vrećice za vino brenda Shuz. proizvodi su od ekoloških platnenih materijala. Oslikavane su  ručno i upravo zato svaka je jedinstvena. Kao i svaki Shuz. proizvod do sada, tako i ove vrećice govore mnogo više od riječi. Na vama je, ako želite da ih začinite još kojom lijepom riječju ili zagrljajem…

– U ovih nama velikih 10 godina kroz naš brend Shuz. stvarale smo tenisice i narukvice koje su proputovale svijet, udale i nasmijale, između ostaloga, stotine mladenki, kuma i djeveruša, prijateljica… Naši proizvodi su, možemo reći, uvijek bili simbol iskrene nježnosti, prijateljstva i topline, a upravo to smo utkale i u najnoviji proizvod – naše ručno oslikane vrećice za vina, pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i kreativke koje stoje iza već etabliranog hrvatskog dizajnerskog brenda Shuz.

Platnene vrećice za vino – Wine bagz. – su od eko materijala, ručno šivane i oslikane. Svaka vrećica brenda Shuz. je drugačija, a mogu se potpuno personalizirati i prilagoditi željama kupca.

-Cijela ova naša ideja počela je još lani tijekom zagrebačkog Adventa. Tada smo izradile naše prve oslikane vrećice. Kupci su ih prepoznali i odlično prihvatili te smo ove godine odlučile napraviti pravu malu manufakturu i izrađivale ih cijele godine s motivima i natpisima za razne svečane prilike, slavlja i zahvale. Tako je jedna od najpopularnijih natpisa na vrećici ‘Da ne dođem praznih ruku’, pričaju Maja i Ljudmila.

Za ove blagdane kreirale su posebnu ediciju Wine bagz. s motivom Orašara, no svaka vrećica za koju se klijent odluči bit će oslikana motivom po njegovoj želji.

Kao i uvijek, osnovna ideja im je da Shuz. proizvodi razvesele one kojima se daruju, ali i one koji daruju.

Poslovni pokloni, a dakako i oni privatni, mogu i trebaju uvijek biti personalizirani…

Učinite ih takvima.

Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu www.shuzdesign.hr  ili Instagram stranici shuz.bagz.

 

No Comments Yet

Comments are closed