Foto: Pexels

Polako odbrojavamo posljednje dane ljeta i ulazimo u novo poglavlje koje će biti obilježeno obiljem pozitivne energije.

Sunce u Djevici potaknut će nas na organizaciju i praktični pristup svakodnevnim obavezama i tražit ćemo načine da poboljšamo i unaprijedimo život. Ulaskom Sunca u znak Vage 22. rujna dolazi val promjena koje trebamo prigrliti ne bismo li naučili važne životne lekcije. Svemir šalje energiju pozitive za ova tri znaka zodijaka – jeste li među njima?

DJEVICA: NOVE AVANTURE SU PRED VAMA

Tijekom ovog mjeseca isprobat ćete puno novih stvari, drage Djevice. Sunce se nalazi u vašoj prvoj kući i donosi vam dodatnu dozu samopouzdanja, hrabrosti i želje da postanete još bolji. Uz to, Uran vas ohrabruje da se upustite u nove avanture i iskoristite prilike koje vam se možda na početku i nisu činile toliko primamljivim, stoga nema toga što ne možete ostvariti ovog mjeseca.

VAGA: MOTIVIRANI STE ZA USPJEH

Toliko je toga čemu se možete veseliti: vaš vladajući planet Venera odašilje vam energiju ljubavi, ljepote i zadovoljstva s kojom ćete uploviti u jesen. S ulaskom Marsa u znak Vage 14. rujna, svemir vas ohrabruje da ostvarite svoj cilj i donosi vam potrebno samopouzdanje i strast, a s dolaskom vladavine Vage, osjećat ćete dovoljno samopouzdanja da s lakoćom pobijedite svaki izazov.

ŠKORPION: OSJEĆAT ĆETE SE FANTASTIČNO

Vaša vladavina još nije stigla, no već sada osjećat ćete se – fantastično! Venera ulazi u znak Škorpiona 10. rujna i donosi vam dodatnu dozu samopouzdanja zbog čega ćete se osjećati ljepše no ikad i time privući pažnju okoline koja neće ostati imuna na vaš šarm. Vaša ljepota i privlačnost privući će mnoge poglede i ponuda neće nedostajati, a što je najvažnije od svega – osjećat ćete se dobro u svojoj koži.

Foto: Unsplash

No Comments Yet

Comments are closed