Foto: &Other Stories

Sestrinski brend H&M-a &Other Stories oduševio nas je novom proljetnom kolekcijom nastalom u suradnji s poznatom modnom dizajnericom Rejinom Pyo. Poznata po inovativnom dizajnu koji kombinira estetiku i funkcionalnost, ova južnokorejska dizajnerica s londonskom adresom jedna je od najvećih zvijezda u modnom svijetu čije se modne kreacije uvijek s nestrpljenjem iščekuju.

Kolekcija je inspirirana ženama koje slijede svoju strast, njihovom energijom i slobodnim duhom, a za ovu kolekciju poznata dizajnerica odabrala je tri žene kao izvor inspiracije: švedsku roniteljicu kamenica, britansku eko-uzgajivačicu i američku cvjetnu dizajnericu čije su životne profesije poslužile kao nadahnuće za maštovite dizajne.

Kolekcija je izrađena od kvalitetnih i održivih materijala i donosi bezvremenske komade sa ženstvenim siluetama u oblikuvoluminoznih haljina od svile, statement puf rukava i suknji visokog struka kombiniranih s lanenim blejzerom za poslovna dnevna izdanja, a najveća zvijezda kolekcije je predivna crna haljina od organze koja nas je potpuno očarala. Kolekcija je od danas dostupna na webshopu, a u nastavku izdvajamo nekoliko naših favorita.

REJINA PYO & OTHER STORIES KOLEKCIJA

Organza Sleeve Silk Midi Dress

Voluminous Puff Sleeve A-Line Mini Dress

Mulberry Silk Halter Midi Dress

Textured Mulberry Silk Mini Strap Dress

Mulberry Silk Puff Sleeve Midi Dress

Fitted Belted Button Up Cotton Blazer

High Waist Midi Skirt

Textured Mulberry Silk Top

Strappy Leather Heeled Sandals

Dolphin Daisy Pendant Hoop Earrings

Foto: &Other Stories

No Comments Yet

Comments are closed