Foto: @marzena.marideko

Stavljanje lampica na bor može biti najdosadniji dio kod kićenja, a često nam i ne uspije iz prve onako kako smo zamišljali. Naučeni smo postavljati lampice obavijajući drvce s njima, počevši od vrha prema dnu ili obrnuto. Međutim, dizajneri interijera tvrde kako postoji ispravan način postavljanja lampica na bor pomoću kojeg će vaše drvce zasjati punim sjajem, a riječ je o – vertikalnoj metodi.

Istražili smo kakav je to vertikalni način kićenja lampicama koji je puno manje frustrirajući nego tradicionalni, tvrde stručnjaci. Na taj način, lampice će doći više do izražaja jer se neće izgubiti među granama i kuglicama, a vertikalno postavljanje lampica također će vizualno izdužiti drvce.

@littlehomecomforts

Kako izgleda vertikalna metoda? Započinjete tako da kraj lampica (onaj gdje nije utičnica) stavljamo na vrh bora i ravno spuštamo do dna, zatim ih stavimo nekoliko centimetara u desno i dižemo ih gore do vrha. Isti proces ponavlja se nekoliko puta, ovisno o dužini lampica. Uz ovakav način možete zaboraviti na petljanje lampica, a ujedno ćete ih i lakše pospremiti. Genijalno, zar ne?

No Comments Yet

Comments are closed