Foto: Mango/pernilleteisbaek IG

Premium urbani komadi za bezvremenski look

Nakon genijalne Zarine kolekcije, stiže nam još jedna modna poslastica koja nas je oduševila: Pernille x Mango nova je kolekcija španjolskog high street brenda za jesen/zimu 2021 koja donosi bezvremenske urbane komade s prepoznatljivim skandi potpisom megapopularne danske stilistice i influencerice Pernille Teisbaek.

Moramo priznati da dugo nismo vidjeli ovako dobru kolekciju: u svojoj prvoj potpunoj kolekciji odjevnih predmeta, danska modna ikona kreirala je elegantne i udobne komade koji utjelovljuju njezin bezbrižni osjećaj za modu, istovremeno imajući na umu zlatno pravilo skandi stila manje je više. Rezultat je bezvremenska kolekcija urbanih i totalno cool komada koji se mogu nositi na bezbroj načina.

MINIMALISTIČKI ŠARM

– U našem brzom svijetu, jednostavnost je uvijek lijepa. A to posebice vrijedi za stil. Odjeća koju nosimo nudi bezbroj mogućnosti za izražavanje našeg stajališta, osobnosti i raspoloženja. No ponekad ne želite previše razmišljati i samo želite učinkovitu kombinaciju.

U ovoj ekskluzivnoj kolekciji za Mango, Pernille se usredotočila na jednostavne, bezvremenske odjevne predmete kojima se okreće u svom vlastitom svakodnevnom životu, od košulja i odijela do jednostavnih topova, trapera i jakni. Prilagodljiva, udobna i zadovoljavajuće minimalistička, odjeća je to koju je moguće nositi za statement look za večernje izlaske kao i za casual dnevne modne kombinacije.

Tijekom kreiranja ove kolekcije, Pernille je stalno imala na umu da je središnji faktor u životu suvremene žene promjena. Zbog toga je kolekcija Pernille x Mango svestrana i dizajnirana za sve različite prigode: za posao, igru i sve aktivnosti između toga, poručuju iz Manga.

“Na umu sam imala ženu, majku, djevojku. Bitno je odgovoriti na svestranost i jednostavnost koju zaposlene, moderne žene zahtijevaju od svoje garderobe. Za mene su to dobri materijali i bezvremenski krojevi”. -Pernille Teisbæk

LOOK 1

Predimenzionirana natkošulja s džepovima, 549,90 kn ǀ Pamučne hlače širokih nogavica, 449,90 kn

LOOK 2

Predimenzionirani vuneni sako za odijelo, 999,90 kn ǀ Mini suknja s džepom, 449,90 kn

LOOK 3

Vunena mini haljina, 549,90 kn ǀ Zvonolike vunene hlače. 599,90 kn

LOOK 4

Vuneni kaput s gumbima, 1.399, 90 kn ǀ 100% pamučna majica, 99,90 kn

Foto: Mango, Instagram

No Comments Yet

Comments are closed