Outer Banks/ screenshot

Nedjelja je savršen dan za uživanje u serijama uz kokice, slatkiše i dobro društvo. U predahu od uživanja u ljetnim radostima, nema boljeg nego provesti večer uz dobru seriju – zbog toga smo izdvojili 5 serija na Netflixu vrijedne bingeanja. Nema na čemu.

White Lines

Ibiza – otok partyja savršena je kulisa za seriju o razuzdanim zabavama i dance glazbi. Prije 20 godina, DJ Axel Collins s prijateljima je otišao na Ibizu gdje je stvorio clubbing carstvo. Nakon misterioznog nestanka i pronalaska Axelovog mumificiranog tijela u pustinji, njegova sestra otputuje na Ibizu ne bi li saznala što se uistinu dogodilo.

You

Opasno šarmantan i opsesivan mladić u stanju je otići u neviđene krajnosti ne bi li se infiltrirao u život osobe koja ga privlači. Serija koja će vas držati u napetosti od početka do kraja. Dovoljno je reći da jedva čekamo treću sezonu!

Outer banks

Dvije obitelji, jedan otok. Prikaz klasičnog sukoba klasa u modernoj verziji, u ovom slučaju tinejdžera iz radničke obitelji i njihovih bogatih suparnika. Osim toga, tu je i misteriozni nestanak, ali i zakopano blago – ljetno bingeanje može započeti.

The Stranger

Ako ste u potrazi za dobrom misterijom koja vas tjera na razmišljanje – ovo je serija za vas. Temelji se na istoimenom romanu, a riječ je, pogađate, o strancu koji otkriva tajne svojih sugrađana, ponekad s dobrim, a ponekad s lošim namjerama. Nećemo vam ništa više reći.

Unsolved Mysteries

Ljubitelji misterije doći će na svoje, no pripremite se za cliffhangere. Riječ je o rebootu klasika 90-ih istoimenog naziva, a svaka epizoda donosi novu misteriju. Bizarni nestanci, paranormalne aktivnosti – ova serija ima sve što vam treba za napeti vikend maraton.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed