Foto: @brittanyxavier Instagram/ Anastasia Beverly Hills

Guste i oblikovane obrve jedan su od vodećih beauty trendova koji daje onaj završni touch našem make up looku, a ako tražite proizvod kojim ćete postići efekt savršenih obrva, otkrivamo vam ultimativni beauty hitgenijalnu olovku za obrve koja se u svijetu proda svakih 7 sekundi.

Kraljica lijepih obrva i kreatorica ‘Golden Ratio’ metode za oblikovanje obrva, Anastasia Soare kreirala je multifunkcionalnu olovku za obrve koja garantira savršenu simetriju i efekt prirodnih i defniranih obrva, a dolazi u 12 savršeno pogođenih nijansi. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz kultna je olovka za obrve koja se svakog dana proda u više od 10 tisuća primjeraka, a tajna njezine popularnosti krije se u inovativnom dizajnu olovke koja u samo nekoliko poteza popunjava praznine i precizne četkice pomoću koje ćete s lakoćom definirati obrve.

 

KAKO KORISTITI BROW WIZ OLOVKU?

Prije nego što započnete s iscrtavanjem, obrve iščešljajte četkicom. Ovo je ključni korak do lijepih i definiranih obrva. Nakon što ste iščešljali obrve, u kratkim potezima nanesite olovku i zatim ponovno pročetkajte obrve kako bi se proizvod ravnomjerno rasporedio. Imajte na umu kako je olovka izrazito pigmentirana, stoga se vodite pravilom – manje je više! Jeste li već isprobale ovu genijalnu olovku za obrve? Mi ju obožavamo!

 

Foto: Anastasia Beverly Hills

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed