Foto: @jenniferaniston Instagram

Monica, Rachel, Chandler, Joe, Phoebe i Ross – ova slavna šestorka uveseljavala nas je svojim zgodama još od prve epizode ‘Prijatelja’ koja je emitirana prije 25 godina, davne 1994. godine (da, toliko smo stari). Kultna serija koja je obilježila eru 90-ih postala je neizostavni dio pop kulture, no jeste li se ikada zapitali tko je najpopularniji ‘Prijatelj’?

Sigurno imate svog favorita među ženskim dijelom ekipe – vrckava Phoebe, neponovljiva Rachel ili control-freak Monica? Zaista je teško izabrati, no titula najpopularnijeg ‘Prijatelja’ ipak je pripala muškom taboru – pogađate li o kome je riječ? Ne, to definitivno nije Ross, a čak ni Joey nije uspio osvojiti laskavu nagradu publike koja ide u ruke – Chandleru!

Prema mišljenju publike koja je glasala na web stranici Ranker.com, Chandler Bing najpopularniji je lik iz ‘Prijatelja’. Možda se ne slažete s izborom, no morate priznati da je imao zaista puno dobrih fora – najčudniji lik u ekipi s totalno pomaknutim roditeljima i bizarnim pričama iz djetinjstva ipak je osvojio kraljicu Monicu, a ni danas nismo sigurni koje je njegovo zanimanje.

Fun-fact: na listi su se našle i neke legende – Ugly Naked Guy, Estelle, Marcel i Rachelin zakleti neprijatelj Will (Brad Pitt). Ako vam se na spomen ovih imena nije pojavilo tisuću upitnika, znači da ste pravi fan ‘Prijatelja’, a sada nam ne preostaje ništa drugo nego čekati ‘reunion’ specijal!

via Giphy

No Comments Yet

Comments are closed