Čajni trg sinoć je zabljesnuo u pravoj modnoj čaroliji koju je organizirala modna agencija Art Modis u suradnji sa Samovar barom. Pod vedrim ljetnim nebom, u intimnoj atmosferi na jednom od najljepših riječkih trgova, revija ‘Moda pod zvijezdama’ okupila je renomirane modne dizajnere koji su predstavili svoje kolekcije, a modnu večer začinila je plesna skupina Flash dance Unit te operna pjevačica Nina Ćuk. Događaj je bio humanitarnog karaktera, s ciljem prikupljanja priloga za Centar za rehabilitaciju Rijeka.

Krčki dizajner Chris Mršić predstavio je jednostavnu, nosivu kolekciju kojom dominiraju prirodni materijali, dok je dizajnerica Iva Bruketa (Infinity Design) predstavila svoju viziju infinity dame bajkovitom cvjetnom kolekcijom unikatnog nakita prepoznatljivog dizajna.

Dizajnerica Višnja Huljev (Manufaktura) u sklopu kolekcije Silwearmoon2020 predstavila je modernu, sportsku ActiveSilwear kolekciju za dnevna izdanja sa sofisticiranim detaljima i dragocjenim materijalima koji prerastaju u moderan luksuz.

Modnu večer začinila je plesna bajka riječke skupine Flash Dance Unit, a pravo iznenađenje večeri bio je nastup operne pjevačice Nine Ćuk koja se pojavila u ulozi manekenke prošetavši u svjetlucavoj haljini boje šampanjca, a zatim je otpjevala ‘Somewhere over the rainbow’ i tako zaokružila ovu malu modnu čaroliju koja je, nadamo se, tek početak neke nove riječke modne priče.

Foto: Nikola Cvjetović

 

 

No Comments Yet

Comments are closed