Foto: Mirna Sišul FB

Institut za boje Pantone za 2021. godinu odabrao je žutu i sivu kao boje godine koje šalju poruku nade i optimizma. Pantone 13-0647 Illuminating i Pantone 17-5104 Ultimate Grey neodoljiva je kombinacija boja koja je zavladala interijerima, a najljepše art printeve u Pantone bojama godine pronašli smo u ateljeu riječke umjetnice Mirne Sišul.

Godinama stvaram koristeći ovu kombinaciju boja… baš me razveselilo da je 2021. godina upravo ovih boja. Kako kažu… žuta predstavlja život, potiče veselje prožeto snagom sunca. S druge strane siva, poput kamenčića ili čvrste stijene, simbol je trajnosti, otkriva nam Mirna dodajući kako s vremena na vrijeme napravi seriju radova u žutoj, sivoj i crnoj paleti boja, a jedne od najprodavanijih tapeta iz njezine bogate ponude upravo su u toj kombinaciji.

Ako ste u potrazi za novim detaljima u hit bojama godine koji će unijeti radost proljeća i dozu optimizma u vaš dom, predlažemo da istražite šareni univerzum Mirne Sišul i baš poput nje – dodate svijetu malo boje.

Foto: Mirna Sišul

 

 

No Comments Yet

Comments are closed