Foto: @_hollyt/tezza Instagram

Priroda se polako budi i nježnim mirisima najavljuje dolazak toplih i sunčanih dana, a novi početak najljepše je proslaviti prozračnim, cvjetnim parfemom koji će probuditi radost proljeća u vama.

Odabir savršenog parfema nije uvijek jednostavan zadatak. Parfem je mnogo više od mirisa, to je suptilni trag koji ostavljamo za sobom, produžetak naše osobnosti i stila, nevidljivi potpis pri svakom susretu.

Pozdravite dolazak nove sezone uz mirisne senzacije koje vam donose uzbudljive, energične i zavodljive note savršene za prve proljetne dane. Od cvjetnih i opojnih, pa sve do senzualnih i orijentalnih mirisa, ovo su najtraženiji parfemi koji će obilježiti novu sezonu.

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme

 

Cvjetna senzacija dolazi u limitiranom izdanju i otvara se u svježim tonovima bergamota, grejpfruta i narcisa, dok se u samom srcu parfema skrivaju ljubičica i jasmin, a bazu čine mošus, pačuli i amber. Ova senzualna i opasno zavodljiva mirisna bajka donosi tople, orijentalne i bogate note kao najljepšu najavu buđenja prirode.

Dior Miss Dior Rose N’ Roses

Najnoviji dodatak proslavljenoj Miss Dior liniji najavljen je prozračnim i slatkastim notama koje donose auru proljeć. Srce parfema čini raskošan miris ruža iz Damaska i Grassa. Cvjetne note obogaćene su osvježavajućim tonovima bergamota i citrusa, dok bazu čini bijeli mošus. Opojan i energičan , osvojit će čak i one koji ne vole cvjetne mirise.

Burberry Her Intense

Nova, obogaćena edicija inspirirana je eklektičnom energijom Londona, a donosi odvažne i intenzivne note u kreaciji svjetski poznatog parfumera Francisa Kurkdjiana. Voćni buket otvara se s opojnim notama jasmina, benzoina i kupine u snažnoj eksploziji elegantnog mirisa za potpuno drugačiji doživljaj proljeća.

 

Foto: Gucci, Dior, Burberry

 

No Comments Yet

Comments are closed