Foto: Nina Jović

Kultni biser pod nazivom Mansion Art House 1800 nalazi se u Triblju, malom mjestu koje može puno ponuditi-udaljeno je svega 7 km od mora, odredište je  paraglajdera, ima šetnicu uz rijeku Dubračinu do Crikvenice te Tribaljsko jezero idealno za ribolov. Zanimljivo je da je u kući 1856. godine osnovana prva škola u tome kraju što dokazuje spomen ploča na kući i uvrštenje u turistički vodič Vinodola.

Pri uređenju maksimalno je sačuvana autentičnost, tako da se gosti zaista mogu osjećati posebno među romaničkim kamenim stupovima, kamenim svodovima i pragovima. Posebnosti ima puno, a još jedna od njih je da je kompletno izgrađena rukama vrsnih kamenoklesara s Tribaljskog područja.

U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja s blagovaonskim stolom, a na katu prostrani dnevni boravak s radnim stolom, četiri spavaće sobe s king-size krevetima i dvije kupaone.

U ogromnom dvorištu se nalazi privatni bazen s ležaljkama te još jedna, izdvojena kupaona. Na raspolaganju imate kamin, a u konobi biljar te stolni nogomet. Ako se zaželite fitnessa, ne brinite jer kuća omogućuje i sprave za vježbanje. U vrtu se nalazi prava mala oaza začinskih bilja, a iza kuće ogromna livada s posađenim voćkama. Najposebnije među njima su amula i smokva stare otprilike koliko i kuća.

Ako ste se zaželjeli mirnog i toplog obiteljskog odmora, Mansion Art House 1800 je idealan izbor za vas. Uživat ćete u posebnom eksterijeru i pomno osmišljenom interijeru sa pregršt aktivnosti koje vam nude.

Foto: Nina Jović

No Comments Yet

Comments are closed