Foto: Unsplash

Posljednji mjesec u godini kuca na vrata: razmišljamo o životnim lekcijama koje smo naučili, mirimo se s duhovima prošlosti i postavljamo planove za budućnost, a iako je prosinac vrijeme završetaka, zvijezde nam također otvaraju vrata novih početaka. Uz pomrčinu Sunca koja stiže 4. prosinca, jasno je da su pred nama iskustva koja mogu donijeti velike životne preokrete, a ako ste jedan od ova tri znaka zodijaka – vrijeme je da prigrlite sve što je svemir isplanirao za vas.

STRIJELAC: BIT ĆETE MOTIVIRANI ZA OSTVARIVANJE NAJLUĐIH SNOVA

Sunce će se naći u vašem znaku na samom početku mjeseca i obasjati vaš životi novom, uzbudljivom energijom i pozitivom. Ovo je vaše vrijeme i zvijezde vas ohrabruju da iskoristite nove prilike, ostvarite uzbudljiva iskustva i okrenete novu stranicu života. Pripremite se za veliki životni preokret koji stiže s pomrčinom Sunca 4. prosinca. Možda će vam se činiti kao da nemate kontrolu nad događajima, no imajte na umu kako vas svemir priprema za veliko putovanje koje će vas u potpunosti transformirati.

LAV: VAŠA KREATIVNOST DOLAZI DO IZRAŽAJA

Lavovi, vi ste jedan od najkreativnijih znakova zodijaka, a vaša umjetnička strana sada će doći u prvi plan. Uvijek ste u potrazi za novim načinima da izrazite svoju osobnost, a najjače sjajite kad potpuno uronite u svoju kreativnost. Već početkom prosinca Sunce će obasjati vašu petu kuću romantike, zaigranosti i zabave i potaknuti vas da odbacite samokritičnost i prepustite se igri života. Počnite stvarati, čak i ako napravite nered – razmišljajte izvan okvira jer nitko vas ne prisiljava da igrate po pravilima. Malo zabave nikome ne škodi, zar ne?

JARAC: VRIJEME JE DA POKAŽETE SVOJU SNAGU

Prosinac će biti vrlo značajan mjesec za Jarčeve: Sunce ulazi u vaš znak 21. prosinca i pomaže vam da osvijestite gdje se trenutno nalazite u životu i kojim putem trebate krenuti. Vrijeme je da postavite teška pitanja i shvatite što uistinu želite. Retrogradna Venera stiže u vaš znak 19. prosinca i ogolit će vaše emocije kao nikad do sad. Kako biste u potpunosti razumjeli sebe, morate prihvatiti svaki dio svoje osobnosti, posebno onaj koji tek zacjeljuje.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed