Foto: H&M

U svojoj najnovijoj kolekciji za proljeće 2021, švedski modni brand H&M predstavlja romantične haljine s cvjetnim printom kojima nećemo moći odoljeti. Najnovija capsule kolekcija vodi nas u proljetnu čaroliju cvjetne livade s ručno oslikanim cvjetnim printevima dizajnerskog tima iz H&M-a. Nova sanjiva kolekcija pravo je umjetničko djelo koje slavi divlju ljepotu prirode, njezinu raznolikost i slobodu oslikanu najljepšim bojama i uzorcima u ženstvenim siluetama kao stvorenim za proljetne dane.

H&M je i u ovoj kolekciji posvećen načelu održive mode i očuvanju ručnog rada, zbog toga je većina odjeće izrađena od 100% organskog pamuka ili mješavine organskog pamuka i lana. Romantične haljine obogaćene su ženstvenim detaljima i voluminoznim siluetama s modernim pomakom, poput otvorenih leđa ili s dodatkom pojasa.

Nova H&M kolekcija za proljeće 2021. zaista nas je oduševila, a u nastavku izdvajamo nekoliko najljepših haljina s cvjetnim printom koje će biti odličan dodatak vašoj proljetnoj garderobi.

H&M CVJETNE HALJINE 2021.

Bandeau haljina, 19,99 €

Haljina od lana, 24,99 €

Haljina od lana, 24,99 €

Lanena haljina do gležnja, 39,99 €

Haljina od lana, 39,99 €

Haljina od popelina, 29,99 €

Haljina na vezanje do gležnja, 39,99 €

 

Pročitajte više: Minimalistička vibra 90-ih u novoj H&M proljetnoj kolekciji

Foto: H&M

No Comments Yet

Comments are closed