Foto: Unsplash

Godina iza nas nije bila nimalo lagana, čak niti u astrološkom smislu, stoga se s veseljem okrećemo 2022. godini koja će biti iznimno uspješna za 4 najsretnija horoskopska znaka. Tijekom 2022., Jupiterplanet sreće, mudrosti i avanture – naći će se u odličnoj poziciji koja će nam donijeti toliko potrebno uzbuđenje novog početka. Godina počinje s Jupiterom u znaku Riba s pregršt pozitivnih vibracija, posebno 12. travnja kad će udružiti snage sa sanjivim Neptunom (događaj koji se odvija jednom u 13 godina!) i donijeti nam toliko kreativne i umjetničke energije koja će pokrenuti jednu pravu renesansu duše.

Ovo su 4 najsretnija horoskopska znaka u 2022. godini.

OVAN: ZRAČIT ĆETE SAMOPOUZDANJEM

Priznajte, ništa vam nije draže od toga da se dokažete sebi samima i ispunite svoj ogromni potencijal. Ove godine, Jupiter će se naći u vašem znaku u razdoblju od 10. svibnja do 28. listopada te ponovno ulazi u znak Ovna 20. prosinca gdje će i ostati tijekom 2023. godine. Jupiter vam u 2022. daje uvid u sve mogućnosti koje su pred vama i koje će vam pomoći da izgradite samopouzdanje, a sudeći prema njegovom putovanju prema 2023. godini, čini se da najbolje tek dolazi!

RAK: SPREMNI STE ZA AVANTURE

S početkom 2022., Jupiter će proći kroz vaš srodni vodeni znak – Ribe. Ovaj veličanstveni tranzit aktivirat će vašu devetu kuću avanture i otvorenosti. Ove godine, Jupiter vam donosi sreću u obliku spontanosti i pregršt novih iskustava koji će vam oduzeti dah. Zaboravite na ograničenja, Jupiter vam pokazuje jedan sasvim novi svijet u 2022. godini.

ŠKORPION: LJUBAV, MAGIJA I KREATIVNOST JE U VAMA

Jupiter u znaku Ribe odličan je početak godine za Škorpione koji će u ovom spoju primiti pregršt pozitivnih vibracije. Planet sreće prolazit će vašom petom kućom strasti i užitaka zbog čega će vam se svijet činiti romantičnijim, ljepšim i poželjnijim. Tijekom ovog perioda osjetit ćete poriv za stvaranjem – prepustite se kreativnosti i uživajte u procesu.

RIBE: OTVARATE SE PREMA LJUBAVI

Tijekom 2021. godine, Jupiter je tek nakratko boravio u vašem znaku, no to je bilo sasvim dovoljno da prigrlite magiju koja spava u vašem srcu, čekajući da bude probuđena. Sad kad se Jupiter vratio u vaš znak, vrlo je izgledno da će 2022. biti najbolja godina vašeg života! Jupiter će udružiti snage s Neptunom 12. travnja i odaslati vam ljubav i sreću kakvu ne pamtite.

Foto: Unsplash, Pexels

No Comments Yet

Comments are closed