Zavirite u novu luksuznu Douglas parfumeriju u Rijeci i pogledajte kako smo se zabavili na otvorenju

Rijeka – Grad Rijeka je bogatiji za još jednu beauty destinaciju koja će plijeniti pozornost, naročito zaljubljenika u luksuzne brendove i vrhunsku uslugu. Dizajnirana prema smjernicama novog luxury koncepta, u samom srcu Rijeke otvorena je nova Douglas parfumerija na adresi Trg 111. brigade Hrvatske vojske 2. Ova luksuzna Douglas parfumerija se ističe jedinstvenim novitetima i još bogatijom ponudom popularnih beauty brendova iako je treća po redu Douglas parfumerija u Rijeci.

Novootvorena Douglas parfumerija prostire se na 189m2 te je osmišljena na način da kupcu pruži besprijekorno uživanje u isprobavanju i kupovini proizvoda. Pristupačnost proizvoda i veća vidljivost brendova bile su misao vodilja u dizajniranju ove poslovnice koja vrlo jasno prenosi viziju Douglas parfumerija na hrvatskom tržištu – pružiti kupcima najbolje što beauty svijet nudi uz luksuzan doživljaj shoppinga. Veliki novitet koji će razveseliti sve kupce je zasigurno frizerski kutak koji čini ovu parfumeriju jedinstvenom te samim time jedinom Douglas parfumerijom u Hrvatskoj s takvim tipom usluge.

Uz mnoge novitete i usluge koje parfumerija nudi svojim posjetiteljima i kupcima, poput ekskluzivnog niche mirisnog kutka te skincare i make-up asortimana, otvorenjem nove poslovnice s luxury store konceptom, Douglas parfumerije potvrdile su status jednog od omiljenih i nezaobilaznih beauty mjesta.

„Upravo s ciljem da kupcima pružimo luksuzan doživljaj shoppinga otvorili smo parfumeriju s luxury konceptom, a frizerski kutak je dodatni benefit koji ovu parfumeriju čini nezaobilaznom beauty destinacijom“, izjavila je povodom otvorenja Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija.

U luksuznom ambijentu nove poslovnice, uz ugodno druženje i nastup Nike Turković Douglas je u svečanom tonu proslavio otvorenje parfumerije pritom nudeći brojna iznenađenja za kupce. Otvorenje nove Douglas parfumerije svojim dolaskom su podržali mnogi poznati Riječani poput gradonačelnika grada Rijeke, Marka Filipovića, Edite Stilin, Danijele i Eme Gračan, Sanje Zambelli, Vedrane Linardić, Nikoline Minovski i brojnih drugih poznatih lica.

Uvjerite se i sami u potpuno drugačije iskustvo kupovine koje vam Douglas parfumerije obećavaju! Posjetite već danas novu Douglas parfumeriju u centru Rijeke i uživajte u bogatoj ponudi popularnih i ekskluzivnih beauty brendova u luksuznom okruženju.

[FOTO] Nova Douglas Beauty Oaza U Samom Srcu Rijeke Postat će Omiljena Destinacija Svih Ljubitelja Luksuznih Brendova

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
No Comments Yet

Comments are closed