Foto: Kristina Barišić

Pronašle smo novi riječki slow fashion brend koji u svojoj ponudi ima najtraženiji dodatak ove sezone – neodoljive scrunchie gumice za kosu! Iza brenda Fiumica stoji Paola Lugarić, magistra primijenjenih umjetnosti i rođena Puljanka koja živi u Rijeci te se profesionalno bavi kazališnom scenografijom. Paola nam kaže kako oduvijek voli kreativne izazove te se od nedavno sasvim spontano upustila u izrađivanje scrunchie gumica.

Paola Lugarić

Odlučila se upravo za scrunchie gumice iz jednog razloga, a to je što nakon dugotrajnog nošenja one ne oštećuju kosu te su i odličan modni dodatak koji se može kombinirati za svaku prigodu. Radi prirode Paolinog posla koji je vrlo užurban i fizički aktivan, njena kosa je uglavnom svezana te je htjela sama sebi izraditi scrunchie gumicu iz  koje se na kraju razvio brend pod imenom Fiumica.

SLOW FASHION KONCEPT

Fiumica nudi tri veličine gumica, a to su small, medium i oversize. Gumice su za sada sve proizvedene od  materijala koji je naslijedila od obitelji i poznanika pa bi mogli reći da je svaka skoro pa unikat.  Paola je i sama zagovaratelj slow fashion proizvoda, kupovine u second hand shopovima  i razmjene odjeće s bliskim prijateljima.

I za kraj, Paola nam otkriva kako će uskoro u ponudu uključiti i dva nova proizvoda koji će također biti izrađeni od ostataka materijala korištenih za izradu Fiumica. Više o tome uskoro ćete moći popratiti na njenom Instagram i Facebook profilu, a u nastavku Paola nam donosi dozu hairstyle inspiracije s najpoželjnijim dodatkom ove sezonestylish scrunchie gumicama za kosu.

SCRUNCHIE GUMICE – 4 LOOKA

#SMALL PONYTAIL

#MESSY BUN

#LOW BUN

#FACE OFF

 

Foto: Kristina Barišić

 

No Comments Yet

Comments are closed