Foto: La Vie Studio

Peto izdanje projekta Eudaimonia, koji potpisuje riječki Gentlemen’s Shop, u znaku je vjenčanja i ljubavi, kao pokretačke sile koja budi ono najbolje u nama.

S obzirom na specifičnu situaciju ove godine koja je zbog korona virusa svima poremetila planove, u glavnoj ulozi vlastitog projekta našli su se Damir Matešković i Ines Matić Matešković koji su postali ambasadori ovogodišnje Eudaimonie.

Uz La Vie studio snimili su dvije fantastične kampanje u kojima su predstavili nove i kreativne modele Fidelio odijela po mjeri. Prva kampanja snimana je u romantičnom boho stilu u okruženju grobničkog frankopanskog Kaštela, a outfit mladenaca bio je u potpunosti usklađen s lokacijom. Damir je nosio trodijelno odijelo bež boje sa svijetlo zelenim detaljima, a Ines Pronovias vjenčanicu s izvezenim cvijećem, iz salona vjenčanica Biba.

Kulisu za drugu kampanju činila morska razglednica s Kvarnera te su fotografije snimljene na jedrilici i gliseru Riva. Na ovom snimanju pridružio im se i Fidelio ambasador Marko Tolja. Atmosferu fantastičnog snimanja u kojem su Damir i Marko nosili odijela u mornarskom stilu, a Ines profinjenu satensku haljinu Envy Room dvojca, zabilježili su i u videu za čiju produkciju je zaslužan Lumiere Production. U oba snimanja za make up pobrinuo se IBeauty make up studio by Iva Berišić, a za frizure 4look i Gentlemen’s Shop.

Ines i Damir ovoga vikenda uplovili su u bračnu luku, a tim povodom organizirali su pravo dvodnevno slavlje u eudaimonia stilu koje je na nesvakidašnjoj ceremoniji okupilo brojna poznata lica te tradicionalne partnere njihovog projekta Eudaimonia, a predstavili su i Vinum Amoris – novi brend o kojem ćemo sigurno još puno slušati jer omogućuje svim budućim mladencima posebnu i drukčiju ceremoniju vjenčanja uz doživljaj koji će oni i njihovi gosti pamtiti zauvijek.

Mladencima čestitamo i s nestrpljenjem iščekujemo nova poglavlja uzbudljive Eudaimonia priče.

Foto: La Vie Studio

Video: Lumiere Production

 

No Comments Yet

Comments are closed