Foto: @trussprofessional/behindthechair_com Instagram

Tražite li način kako osvježiti look i dati neku novu dimenziju vašoj kosi, otkrivamo vam najtraženiju nijansu za vruće ljetne dane – bronde pramenovi bit će totalni hit ovog ljeta, a novu ‘it’ boju kose već su najavile zvijezde poput Jennifer Aniston, Kaie Gerber i mnogih drugih.

Zavodljiva smeđa kosa sa sun-kissed efektom najbolji je način da opišemo ovaj vrući ljetni trend koji će odlično pristajati uz preplanuli ten. Bronde pramenovi savršen su spoj plavih i smeđih nijansi koje u spretnim rukama frizera stvaraju kontrast u kosi gradacijom boje od tamnijeg korijena pa sve do svjetlijih vrhova kose.

Tople zlatne nijanse odlično će pristajati smeđoj kosi, ali ovo je također i odličan trik za sve plavuše koje traže promjenu i žele prikriti izrast. Bronde pramenovi naglasit će crte lica, osvježiti kosu i dati joj privlačnu i toplu dimenziju, savršenu za vruće ljetne dane.

Ako ste u potrazi za novom nijansom koja će osvježiti vaš izgled, a koja se lako održava i totalno je u trendu – bronde pramenovi pravi su izbor za vas.

No Comments Yet

Comments are closed