Već duže vremena osjećam kako mi je koža izrazito dehidrirana, a ljetni mjeseci samo su dodatno pojačali osjećaj zatezanja i iritacije na licu. Isprobala sam hrpu krema, od drogerijskog ranga pa sve do onih skupljih i s niti jednom nisam bila dugoročno zadovoljna. Kremice, serumi i maske za lice sastavni su dio moje beauty rutine, no u posljednje vrijeme ništa nije davalo željene rezultate. Znala sam da je vrijeme da se prepustim u stručne ruke i otkrijem što točno treba mojoj koži.

Odlučila sam otići u Beauty centar by Dina i isprobati hvaljeni tretman za intenzivnu hidrataciju lica Reviderm Hydro Infusion. U ugodnom ambijentu dočekala me ljubazna Dina i već na samom početku razgovora otkrila mi je ono što sam i sama pretpostavljala: koža je suha i dubinski dehidrirana.

– Ne brini draga, riješit ćemo mi to vrlo brzo, kaže Dina i objašnjava mi kako je prvi korak na mom putu do blistavog tena digitalna analiza kože kako bismo dobili uvid u stvarno stanje kože i odlučili se za daljnje tretmane.

KAKO IZGLEDA DIGITALNA ANALIZA KOŽE?

Postupak digitalne analize traje svega nekoliko sekundi nakon čega se na ekranu detaljno analizira stanje kože: pore u nastajanju, linije bora i dubinska oštećenja kože od sunčevih zraka (vjerujte, odmah ćete poželjeti nanijeti SPF kremu!).

Ono što mi se posebno svidjelo je da sam konačno saznala pravi podton svoje kože, kao i idealnu nijansu pudera – što znači da je potraga za HG puderom završena!

Nakon analize kože Dina mi je dala nekoliko beauty savjeta i krenule smo u Zlatnu sobu (ime je opravdano) kako bismo nakon temeljitog čišćenja kože započele tretman za intenzivnu hidrataciju lica.

O ČEMU SE RADI?

Reviderm Hydro Infusion novi je anti-age hidratacijski tretman koji licu vraća sjaj, vlagu i elasticitet (definitivno se nećemo buniti na ovaj dio!). Namijenjen je svim tipovima kože, pogotovo zreloj i opuštenoj, odnosno, onoj kojoj je potrebna dubinska hidratacija kako bi se koža dovela u ravnotežu brzo i dugotrajno.

Tretman se sastoji od nekoliko koraka: eksfolijacije kože pomoću tekućih enzima i enzimske paste, nanošenja hranjive maske za podizanje cirkulacije, dubinske hidratacije pomoću ultrazvuka i maske za završnu njegu kože.

KAKAV JE FEELING?

Nakon temeljitog čišćenja kože, krenuli smo s tretmanom: Dina je kistićem nanijela enzimsku pastu i osjetila sam blago peckanje, što znači da pasta radi svoj posao i priprema kožu za dubinsko prodiranje aktivnih sastojaka.

Sljedeći korak je nanošenje maske za podizanje cirkulacije kože: peckanja više nema, maska je ugodna i odmah sam osjetila efekt – pojačanu cirkulaciju kože lica.

Slijedi najvažniji dio – tretman ultrazvukom koji će sve te aktivne sastojke ‘pogurati’ u najdublje slojeve kože. Feeling je fenomenalan: nježno i blago masiranje kože pruža osjećaj ugode. Potpuno sam se opustila i uživala u tretmanu (toliko je opuštajuće da će vas mamiti na san!)

Nakon toga slijedilo je nanošenje maske za završnu njegu kože koja mi se posebno svidjela – feeling je kao da vam je netko lice prekrio baršunom, a koža je postala svilenkasta i glatka.

DOJMOVI NAKON TRETMANA

Najbolja stvar kod ovog tretmana je činjenica da su efekti vidljivi odmah, u što sam se i sama uvjerila: koža je dobila dodatni boost, svježinu i sjaj s onim toliko željenim ‘plump’ efektom. Dina mi je objasnila kako su efekti ovog tretmana dugoročni, a već sljedeći dan nakon tretmana uvjerila sam se u njezine riječi: probudila sam se s baršunastim tenom i čak su i one sitne borice bile manje vidljive.

I za kraj, na moju boostanu i blistavu kožu Dina je nanijela Reviderm šminku koja se bazira isključivo na mineralnim sastojcima, a ja sam zadovoljno otišla na kavu, s osmijehom na licu i onim predivnim ljetnim glowom. Hello, summer!

Konačna ocjena: definitivno ponavljam tretman!

Ako ste i sami poželjeli isprobati ovaj tretman, iskoristite posebnu ponudu – Summer Splash paket koji uključuje profesionalnu analizu lica, tretman Reviderm Hydro Infusion i poklon Reviderm Daily Skin Protection Set.

Foto: Marin Aničić

 

No Comments Yet

Comments are closed