U samom srcu grada, na riječkom Korzu nedavno se otvorio kafić s genijalnim interijerom kojeg potpisuje kreativni tim Život Designa na čelu sa Zoranom Badurinom, frontmanom riječkog benda Jonathan.

Academia Hausbrandt caffe otvoren je na Jadranskom trgu, točnije na samom početku riječkog Korza, a sudeći prema brojnim pozitivnim reakcijama, vjerujemo da će postati prava oaza za sve kavoljupce u gradu. 

– Prostor je sam po sebi bio jako zanimljiv za uređivanje te smo se potrudili istaknuti čari polukružnih svodova koji se protežu po cijelom prostoru i u njih uklopiti namještaj i ukrase. Za sam dizajn prostora je zaslužan Zoran Badurina, a za izvedbu projekta je zadužen naš marljivi kreativni tim od 5 ljudi koji izbacuje čuda iz naše male radionice, ispričala nam je ekipa iz Život Designa.

– Dugi niz godina bavimo se osmišljavanjem i uređenjem privatnih i javnih prostora. S obzirom da se i sami bavimo ugostiteljstvom, većinom smo se specijalizirali za uređenje upravo ugostiteljskih objekata i drago nam je da su naši klijenti to prepoznali, kažu nam riječki kreativci kojima želimo još puno maštovitih projekata, a mi već zamišljamo ispijanje prve jutarnje kave u novoj riječkoj oazi.

Foto: Život Design

 

No Comments Yet

Comments are closed