Foto: @lemelange /fashion.voyage Instagram

Bliži nam se kraj godine i moramo priznati kako s nestrpljenjem iščekujemo dolazak 2021. koju namjeravamo dočekati sa stilom, i to u punom glam-up izdanju. Nova godina simbolizira i nove početke, a promjena frizure najbolji je način da prizovete dobre vibracije i 2021. godinu započnete u najboljem mogućem izdanju.

Sada već znamo koja će biti ‘it’ frizura u 2021. godini, a uz neodoljive nijanse koji su totalni hit ove zime, imamo i nekoliko novih, svježih trendova u bojanju kose koje ćemo viđati posvuda u novoj godini. Donosimo dozu inspiracije za vaš sljedeći posjet frizeru s najljepšim nijansama koje će obilježiti 2021. godinu.

Zlatni tonovi

@chelseahaircutters

@fashion.voyage

Za sve plavuše koje žele osvježiti svoj look, zlatni bronde tonovi bit će pun pogodak u novoj godini: kombinacija hladnih smeđih i toplih plavih pramenova kreirat će multidimenzionalnu nijansu prošaranu pješano-zlatnim i hladnim bež tonovima koja je vrlo laka za održavanje i ‘izdržat’ će i nekoliko mjeseci bez posjete frizerskom salonu.

Statement crvena

Crvena kosa veliki je hit ove godine, a trend se nastavlja i u 2021. godini, što možemo djelomično zahvaliti i megapopularnoj seriji ‘The Queen’s Gambit‘ koja je retro crvenu postavila visoko na listu vrućih trendova u bojanju kose. U novoj godini statement crvena bit će najpoželjnija nijansa, a traže se duboki, tamniji, sofisticirani tonovi s kojima ćete kreirati upečatljiv i odvažan look.

Boja lješnjaka

@sierrakener

@pamrias

Za sve prirodne brinete koje traže način da osvježe boju kose, tonovi u boji lješnjaka bit će odličan izbor. Smeđi pramenovi u svjetlijim nijansama na prirodno smeđoj kosi dat će sasvim novu dimenziju vašem looku: smeđa kosa prošarana pramenovima u boji lješnjaka djelovat će moderno, svježe i prirodno, a jednako će dobro pristajati kratkoj, dugoj, ravnoj ili kovčavoj kosi.

 

Foto: Instagram

 

No Comments Yet

Comments are closed