Foto: IKEA

Ovog proljeća posebnu pažnju posvetit ćemo uređivanju balkona, naše male zone za opuštanje koja će s dolaskom toplijih dana postati prostor za druženje, ispijanje prve jutarnje kave i uživanje u toplim zrakama sunca.

Vrijeme koje provodimo u izolaciji odlična je prilika za preuređenje vanjskog prostora, a uz nekoliko trikova čak i mali gradski balkon vrlo lako možete pretvoriti u pravu urbanu oazu u kojoj ćete uživati od jutra pa sve do kasnih večernjih sati.

Inspiraciju za uređenje mali gradskih balkona pronašli smo na web stranicama popularnog švedskog brenda IKEA i složili nekoliko genijalnih prijedloga za maksimalno iskorištavanje vanjskog prostora.

Mjesto za opuštanje

Za dekoraciju malih balkona birajte namještaj na rasklapanje koji vam dopušta fleksibilnost u namjeni prostora. Na taj način većinu svojih kućnih aktivnosti možete preseliti u vanjski prostor: vježbanje joge, čitanje, crtanje, obiteljski brunch ili uživanje u čaši vina pod okriljem zvijezda…

Unesite dodatnu toplinu i šarm odabirom dekorativnih elemenata poput jastučića, prostirki i vertikalnih polica za biljke, a za romantičnu atmosferu bit će sasvim dovoljno nekoliko svijeća ili jednostavne viseće lampice.

Tko kaže da ne možemo uživati u proljeću? 🙂

Foto: Ikea

No Comments Yet

Comments are closed