Foto: @home_by_ellie/21_holmfield IF

Kada više nisu za upotrebu, ljestve bivaju zaboravljene ili bačene ali sada su postale cool dodatak u domu i priznajemo da su i više nego simpatične! Osim toga, ovo je vrlo zabavan projekt pa tako neki odaberu dodati novi štih i ofarbati ih najčešće u bijelu, sivu ili crnu boju, a neki ih puste u svojem autentičnom i prvobitnom ruhu.

Ljestve su sjajan način da doadate malo rustikalnosti u domu, naravno ako želite dašak alternativnog i upečatljivog načina uređenja – dotrajale vintage ljestve pune su karaktera i potencijala dok su one obnovljene istovremeno elegantne i moderne te nadopunjuju suvremenu estetiku dizajna u domu.

Najčešće služe kao police za razne dekorativne predmete, biljke ili knjige, ali nađu se i u kupaonicama kao držači za ručnike ili u spavaćim sobama kao zamjena za noćni ormarić. Ovaj način recikliranja starih stvari maksimalno podupiremo, a pravila gdje ćete ih postaviti i za što će služiti nema, stoga smo na Instagramu pronašli nekoliko simpatičnih primjera kako možete iskoristiti ljestve kao cool dekoraciju u domu.

No Comments Yet

Comments are closed