Velikom feštom nedavno je proslavljen 10. rođendan caffe bara Black and White u Mošćeničkoj Dragi. Rođendansko druženje obilježio je raznovrstan glazbeni program te odaziv brojnih uzvanika koji su uz bogatu trpezu imali prilike uživati u sjajnom nastupu Žanamari i Šehada Komića na gitari.

– Vrijeme Corone iskoristili smo vrlo kvalitetno, te smo se bacili na preuređenje objekta, koji je to svakako nakon 10 godina i zaslužio, a kako i naša općina svakim danom sve više napreduje i nudi sve više sadržaja morali smo ići u korak s trendom kojeg je pokrenuo naš načelnik Staraj.

– S preuređenjem uskoro ćemo imati i neke gastro novitete, ali nećemo vam sve otkriti pa svakako pratite našu Facebook stranicu s kojom ćete biti u toku o svim novostima i događanjima. Kao i do sada nastavit ćemo s glazbenim eventima koliko nam prilike to budu omogućavale, poručio je vlasnik lokala Antoan Hrelja koji se zahvalio prijatelju slastičaru Jasminu Kujundžiću na prekrasnoj torti i jako finim slasticama u kojima su uživali svi gosti.

 

Tekst: Nikola Cvjetović, Podučkun.net

No Comments Yet

Comments are closed