Foto: @
fashionismyfortee/ brittanyxavier Instagram

Ukoliko ste jedna od onih ‘sretnica’ koje muku muče s tamnim krugovima ispod očiju, otkrivamo vam ultimativni beauty hitkorektor koji briše podočnjake, a koji se u svijetu rasprodao neviđenom brzinom s listom čekanja od preko 5000 žena koje su poželjele uvjeriti se u njegovu moć prekrivanja.

Rodiance Banana Lowlighter proizvod je koji je izazvao totalni hype u beauty svijetu, a sudeći prema brojnim pozitvnim recenzijama i hvalospjevima beauty influencerica, čini se da smo pronašli holy grail u brojnoj ponudi korektora koje smo do sada isprobale.

Riječ je zapravo o neobičnom hibridu highlightera koji, zahvaljujući svojoj inovativnoj formulaciji istovremeno poboljšava ten i posvijetljava ciljana područja pružajući koži sjaj i onaj prirodni dewy finish. Iznimno je lagane formulacije, što ga čini idealnim beauty proizvodom, a možete ga nanijeti ispod ‘jačeg’ korektora za one dane kad vam treba veća moć prekrivanja ili pak preko podloge za prirodni look s dewy efektom. Hoćete li isprobati novi beauty hit?

 

Foto: Rodial

 

No Comments Yet

Comments are closed