Foto: Unsplash

Vrijeme je da predahnemo: iza nas je pomrčina Mjeseca koja nam je donijela intenzivne emocije, ali i priliku za novi početak. Trenutno se nalazimo u turbulentnom razdoblju: mnogo se toga događa odjednom, stoga ni ne čudi kako se mnogi osjećaju izgubljeno u vrtlogu misli i emocija.

Vladavina Blizanaca dodatno pojačava kaotičnu energiju koja nas okružuje, a divlja mašta i slobodan duh ovog horoskopskog znaka potiče nas da se prepustimo valovima novih energija. Tome pridonosi tajanstveni Neptun koji se poigrava s našim refleksijama i mami nas u svijet snova.

Otkrijte što nam zvijezde pripremaju u novom tjednu koji će biti prepun uzbuđenja za ova 3 horoskopska znaka.

OVAN

Spremni ste za nova iskustva, ali i novu ljubav, a prilika za romantiku neće nedostajati. Polako otvarate svoje srce i prihvaćate nove energije u vaš život. Tjedan pred vama bit će dinamičan i prepun uzbuđenja – iskoristite prilike koje vam se pružaju kako biste naučili više o sebi.

BLIZANCI

Nedoumice koje su vas mučile sada su stvar prošlosti. Svjesni ste svojih mogućnosti i sada znate kako doći do onoga što želite. Budite iskreni prema sebi i izrecite svoje najskrivenije želje – a zatim hrabro krenite u njihovo ostvarenje.

RAK

Iako se trenutno osjećate potpuno odvojeno od ostatka svijeta, iskoristite trenutno stanje uma i istražite svaki kutak svoje mašte – ondje ćete pronaći utjehu, ali i ključ koji otvara neka nova poglavlja u vašem životu. Otvorite um za neke sasvim nove i svježe perspektive i zaboravite na prošlost. Sami stvarate svoju stvarnost – učinite sve da bude lijepa.

Foto: Unsplash

No Comments Yet

Comments are closed