Foto: arhiva Kabola

Istra je uvijek dobra ideja, a mi imamo super prijedlog za  savršen proljetni vikend getaway: poznata istarska vinarija Kabola idealna je destinacija za uživanje u vrhunskim vinima i romantičnom krajoliku koji će vas ostaviti bez daha.

Vinarija Kabola smještena je na pitoresknom brežuljku kod Momjana, udaljenom svega sat i pol vožnje od Rijeke. Predivna kamena kuća okružena je zelenilom netaknute prirode i bajkovitim vinogradima koji pričaju priču o stoljetnoj obiteljskoj tradiciji čija je kruna rada proizvodnja vina u amforama koji su istarskoj malvaziji i teranu podarili jednu sasvim novu dimenziju okusa.

Posebnost ove šarmantne vinarije prepoznata je i na svjetskoj sceni dobivanjem prestižne međunarodne nagrade Travel&Hospitality Award kojom je Vinarija Kabola osvojila titulu Destinacije godine za 2021.

DEGUSTACIJA VINA

Uz uživanje u kvalitetnim vinima, najfinijim istarskim delicijama i bajkovitom krajoliku, vinarija Kabola nudi i vođenu degustaciju vina u trajanju do sat vremena u kojoj će uživati svi ljubitelji vrhunskih vina.

Možete birati između četiri ponuđena programa od kojih preporučamo VIP Exclusive obilazak vinarije u kojem ćete otkriti sve čari proizvodnje istarskih vina, uživati u tradicionalnoj arhitekturi i degustaciji pet premium Kabola vina po odabiru sommeliera uz degustacijske zalogaje i maslinovo vino Kabola. Zvuči kao odmor iz snova, zar ne?

Foto: arhiva Kabola

 

No Comments Yet

Comments are closed