Foto: Unsplash

Venera, planet ljepote, ljubavi i užitka u znaku šarmantnih Vaga uzburkala je ljubavne strasti, a sada prelazi u znak mističnih i senzualnih Škorpiona i donosi pravi vatromet emocija, ali i priliku za stvaranje dubokih i neraskidivih veza s bliskim osobama.

Ovaj moćan tranzit utjecat će ne samo na ljubavne veze, već i odnose s prijateljima i obitelji: sada napuštamo površnosti i tražimo dublju, intimnu povezanost s osobama koje su osvojile naše srce. Senzualne emocije bit će na vrhuncu, a najviše će utjecati na vodene znakove (Rak, Škorpion, Ribe), dok će stvarati nepovoljne aspekte Bikovima, Lavovima i Vodenjacima.

Iako se otvorena Venera ne snalazi baš najbolje u znaku zatvorenih Škorpiona, iskoristite ovu priliku kako biste otkrili što uistinu tražite u odnosima s okolinom i kakve osobe želite u svom životu – na taj način stvorit ćete povoljne okolnosti za dolazak osoba koje su vrijedne vašeg srca.

Senzualnost i zavodljivost obilježit će ovo razdoblje sve do 15. prosinca, a velika ljubavna iznenađenja očekuju nas 27. studenog kad će se planet ljubavi naći u opoziciji s Uranom, planetom iznenadnih promjena: mogući su nagli prekidi veze kao kulminacija neispunjenih želja ili pak vatromet strasti i emocija s novom osobom koja će vas oboriti s nogu. No, iako će započeti naglo i intenzivno, u ovom moćnom spoju Venere i Škorpiona, emocije će prerasti u nešto što će ostaviti duboki trag u vašem životu.

Foto: Unsplash

No Comments Yet

Comments are closed