Foto: @hairbymickk IG

Stigli su hladniji dani, a s njima i novi trendovi koji pomiču granice. Kad je riječ o trendovima u bojanju kose, raskošne i tople jesenske nijanse zamijenit će nešto hladniji tonovi no s modernim pomakom, što posebno vrijedi za plavuše.

Ako ste u potrazi za novom nijansom, donosimo dozu inspiracije s pet super trendi nijansi koje će biti totalni hit ove zime među kojima se krije i novi favorit za 2022. kojem frizeri predviđaju veliku popularnost. Jeste li spremni za promjenu? Imamo sve.

Bronde

@hairbymickk

Bronde pramenovi savršen su spoj plavih i smeđih nijansi koje u spretnim rukama frizera stvaraju kontrast u kosi gradacijom boje od tamnijeg korijena pa sve do svjetlijih vrhova kose. Kosa je u pravilu uvijek tamnija pri korijenu, stoga je ovo ultimativna ‘low-maintance’ nijansa!

‘Expensive’ Brunette

@rocky_barnes

Hit look koji je osvojio Instagram – topla smeđa nijansa sa super svjetlucavim glossy efektom odličan je izbor za tamnije brinete i dat će glamuroznu dimenziju vašim blagdanskim izdanjima. Kako postići ovaj look? Tajna je u kvalitetnoj njezi kose.

Pumpkin Spice

@hairbymickk

Negdje između bakrene i strawberry nijanse nalazi se ova suptilna, nježna nijansa koja je u savršenom kontrastu s hladnim zimskim danima. Tražite dodatno ohrabrenje za ovu nijansu? Najpoznatiji svjetski frizeri za 2022. godinu najavili su vladavinu crvenih i narančastih tonova, a ova će biti najveći hit.

Mushroom Blonde

@laci.mane

Tražite li trendi pomak od tradicionalne plave kose, ovo je idealna nijansa za vas. Riječ je o pepeljasto-sivoj nijansi koja se nalazi negdje između svjetlosmeđe i tamnoplave kose, stoga je također dobar izbor za brinete željne promjene. Hladna i totalno cool ombré nijansa koja će se istaknuti u moru ‘topIijih’ lookova!

Steel Hair

@hairbykimberlyh

Ledeno plava kosa izgledat će fantastično u blagdanskim izdanjima s tamnijom nijansom ruža i smokey eyes lookom. Ova nijansa savršen je izbor za plavuše pošto se postiže toniranjem, no svakako morate uložiti u kvalitetan ljubičasti šampon i hranjivu masku za kosu.

Foto: Instagram

No Comments Yet

Comments are closed