Foto: The Ordinary

Umjesto uobičajenih Black Friday popusta, popularan beauty brend The Ordinary odlučio se za nešto sasvim drugačije pokrenuvši Anti-Black Friday kampanju KNOWvember koja poziva na umjereno i osviješteno kupovanje proizvoda kao odgovor na hiperkonzumerizam i impulzivnost koje simbolizira Black Friday shopping groznica.

Upravo zbog toga, tvrtka Deciem, u sklopu koje se nalazi i brend The Ordinary, tijekom cijelog mjeseca nudi 23% popusta na sve proizvode te poziva kupce na odgovorno i ‘sporo’ kupovanje s ciljem kvalitetnog informiranja o proizvodima prije kupovine, dok će na sam Black Friday, 27. studenog, tvrtka simbolično zatvoriti vrata svog webshopa kao poziv na bojkot protiv shopping groznice koju nazivaju ‘trenutkom ništavnosti’.

Hiperkonzumerizam predstavlja jednu od najvećih prijetnji u očuvanju našeg planeta i potrebna je hitna i drastična promjena u načinu na koji stvaramo i konzumiramo proizvode, poručuju iz Deciema. U sklopu mjesečne rasprodaje tvrtka nudi i dodatne informativne materijale i predavanja s ciljem podizanja svijesti kupaca kako bi kupovali manje, ali kvalitetnije – a upravo su kvaliteta i cjenovna dostupnost najveće prednosti ovog beauty brenda koji nas ne prestaje oduševljavati.

Ovo su naši provjereni beauty favoriti iz The Ordinary Anti-Black Friday ponude koji će biti odličan dodatak vašoj zimskoj skincare rutini.

THE ORDINARY TOP PROIZVODI ZA NJEGU LICA

Niacinamide 10% + Zinc 1%

 

Moćna formulacija vitamina B3 (niacinamid) i minerala (cink) koji smanjuje crvenilo, ujednačuje ten i regulira proizvodnju sebuma.

Vitamin C Suspension 30% in Silicone

 

Suspenzija s 30% čistom L-askorbinskom kiselinom za posvjetljivanje kože s anti-age efektom.

Retinol 0.5% in Squalane

 

Visoko stabilna otopina bez vode s 0.5% čistog retinola koja umanjuje vidljivost bora i oštećenja kože uzrokovana izloženosti sunčevim zrakama.

‘Buffet’

Serum s peptidima koji ciljano ublažava znakove starenja kože. Bogata formulacija s peptidima razvijena je pomoću visoke tehnologije uz dodatak 11 aminokiselina i različitih kompleksa s hijaluronskom kiselinom.

Hyaluronic Acid 2% + B5

Visoko hidratantna formulacija s pročišćenom, veganskom hijaluronskom kiselinom i dodatkom vitamina B5 za površinsku i dubinsku hidrataciju kože. Naš osobni favorit bez kojeg ne možemo zamisliti zimsku skincare rutinu.

 

Foto: The Ordinary

 

 

No Comments Yet

Comments are closed