Foto: @justlikethatmax IG

And just like that…

17 godina nakon završetka kultne serije koja je obilježila cijelu jednu eru, Carrie, Charlotte i Miranda vraćaju se na male ekrane – ovoga puta bez neponovljive Samanthe. Dugoočekivani Seks i grad revival stiže u 10 epizoda u trajanju od 30 minuta, a kao što smo i očekivali, najava revivala koju je Sarah Jessica Parker objavila na društvenim mrežama izazvala je pravu lavinu oduševljenja među fanovima.

And Just Like That…

… naziv je nastavka serije Seks i grad u kojem ćemo gledati Carrie, Charlotte i Mirandu u nešto drugačijoj i zrelijoj verziji. Pratili smo njihovo sazrijevanje u 30-ima, a sada ćemo imati priliku vidjeti kako izgledaju u ranim 50-ima, i to u sasvim drugačijem svijetu od onog u kojeg smo ih ostavili. U kojem je smjeru krenula Carrieina karijera? Što se događa s njezinim brakom s Facom i hoće li njihove bivše ljubavi Natasha i Aidan izazvati probleme u braku ili čak i razvod? Hmmm….

Nema Samanthe?

Nije tajna da je odnos između Kim Cattrall i SJP odavno narušen, no činjenica da Kim nije dobila službeni poziv za povratak na set izazvala je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama. Mnogima omiljeni lik kontroverzne Samanthe dao je onaj poseban ‘štih’ seriji i bio je jedan od važnih razloga zašto smo obožavali seriju.

Samanthu će zamijeniti Sara Ramírez (Grey’s Anatomy) koja će utjeloviti lik Che Diaz, queer i nebinarne stand up komičarke koja bi trebala unijeti dozu kontroverze, no malo je reći da nismo oduševljeni ovom izmjenom i pitamo se: je li era Seksa i grada odavno završila?

Ostaje nam za vidjeti, a dobra stvar je što nećemo morati dugo čekati jer Seks i grad revival stiže na male ekrane u prosincu ove godine.

 

No Comments Yet

Comments are closed