Foto: Pixabay

Večeras, na samu Noć vještica, nebo će obasjati Plavi Mjesec: riječ je o rijetkom fenomenu u kojem se unutar jednog mjeseca pojave čak dva puna Mjeseca, a ovaj neobičan događaj u sebi nosi snažan potencijal za razotkrivanje najdubljih tajni i skrivenih istina.

Listopad počinje i završava punim Mjesecom: sutrašnji Plavi Mjesec naći će se u znaku Bika i ubrzati intenzivne i radikalne promjene kako u svijetu, tako i u nama samima. Naše najintimnije tajne i skrivene emocije pod svjetlošću Plavog Mjeseca izlaze na površinu i donose nam nove i važne uvide. Sve ono što je bilo u začetku tijekom prvog punog Mjeseca sada dobiva svoju kulminaciju: ovo je vrijeme jakih duhovnih energija koje su tu da vam pomognu na vašem putu sazrijevanja, bez obzira je li riječ o pozitivnim ili negativnim iskustvima.

Plavi Mjesec u Biku neobičan je spoj: pun Mjesec uvijek u sebi nosi snažan potencijal razotkrivanja i uči nas važnosti promjena – onoga čemu se tvrdoglavi Bikovi često opiru, grčevito se držeći svoje opipljive stabilnosti, no Plavi Mjesec uči nas prihvaćanju promjena koje su sastavni dio životnog ciklusa i bez kojih, uostalom, život ne bi bio zabavan.

Iskoristite ovu snažnu energiju koja nam stiže u susret, zagledajte se duboko u nebo i uživajte u svjetlosti velikog Plavog Mjeseca…

Foto: Unsplash, Pixabay

No Comments Yet

Comments are closed