Foto: Dizajn911

Iz riječkog studija za uređenje interijera Dizajn911 stiže još jedan projekt koji nas je oduševio: ovoga puta riječ je o uređenju modernog stana za tročlanu obitelj u Rijeci s odličnim dizajnerskim rješenjima predstavljenim kroz 3d vizualizaciju prostora. Riječki dizajneri otkrili su nam sve detalje o procesu uređenja ovog atraktivnog interijera.

NEUTRALNI TONOVI

– Dnevna zona je vrlo prozračna i njome prevladavaju neutralni tonovi. Koristili smo puno bijele boje na različitim teksturama. Poigrali smo se sa fumè ogledalima koja reflektiraju predivan pogled na more i unutar interijera, a naglasak u dnevnom boravku stavili smo na električni kamin kao centralnu točku dnevne zone.

AMBIJENTALNI UGOĐAJ

– Kuhinja je vrlo neutralna i nježna na koju se nastavlja viseća biblioteka koja se nadvija iznad blagovaonskog stola. Police imaju integriranu led rasvjetu kako bi se stvorio ambijentalni ugođaj.

MRAMOR ZA DOZU LUKSUZA

– Za kupaonicu i wc koristili smo bazne pločice velikih dimenzija s naglaskom na mramor. Tako smo u kupaonici koristili keramiku u dekoru mramora Arabescato koji smo protegnuli i na ploču ispod umivaonika. U wc-u smo pak koristili xxl keramiku za centralni zid u dekoru mramora Moonless.

MODERNA OAZA

– Spavaća soba je nježna i moderna s naglaskom na štukature. Koristili smo nekoliko dekorativnih detalja kao što su tapeta i asimetrična ogledala iznad toaletnog stolića.

Foto: Dizajn911

 

No Comments Yet

Comments are closed