Marti pet bandana

Ako ste poželjeli razveseliti svog ljubimca novim poklonom, pronašle smo totalno cool marame s kojima će vaš pas biti glavni frajer (ili frajerica) u gradu! Marti pet bandana riječki je brend iza kojeg stoji Indira Martinez di Monte Muros, kreativna Riječanka koja je karijeru u banci odlučila zamijeniti mirnim obiteljskim životom i poslom koji joj dopušta više slobodnog vremena kako bi izrazila svoju kreativnost.

MARTI PET BANDANA

– Ideja za izradu marama za kućne ljubimce nastala je u Martinšćici na otoku Cresu gdje provodimo ljetne mjesece i gdje viđamo puno gostiju koji ljetuju sa svojim četveronožnim ljubimcima. Željela sam im ponuditi nekakav jednostavan i koristan modni detalj koji bi ujedno bio i uspomena na ljetovanje.

– Kako je ljubimcima ljeti jako vruće, odlučila sam napraviti maramu koja se može namočiti i samo zavezati oko vrata tako da ih hladi. Upravo zato radim baš ovakav model marame jer je jednostavan za podešavanje oko vrata. Marama se zarola tako da uz vrat bude više materijala i zaveže se. Znači, nije samo ukras – ljeti hladi, a zimi grije.

– Marame radim u tri veličine. Izrađene su od 100% pamuka pa se lako održavaju i 100% su hrvatski proizvod. Materijale raznih dezena nabavljam od naših proizvođača, a etiketa i omot nastali su u Rijeci.

– Ljubimci su tako dobili kvalitetan, simpatičan, razigrani i koristan modni detalj, iako moram priznati da je to ipak dodatak koji najviše veseli vlasnike, kao i mene kad dobijem fotografije zadovoljnih kupaca i njihovih ljubimaca s mojom maramom.

MARAMA SA SRCIMA

Indira nam je otkrila koja je najpopularnija marama iz ponude njezinog brenda.

– Najprodavanija je marama sa srcima i zatrpana sam slikama koje ne stignem ni objaviti. Svi su mi jako dragi i trudim se da nekoga ne izostavim ili zaboravim, kaže nam kreativna Riječanka koja nije zaboravila ni na vlasnike mačaka koji također mogu počastiti svog ljubimca ovim cool modnim detaljem.

LJUBAV KAO POKRETAČ

-Kad nešto radite iz ljubavi, jednostavno uživate u tome i ne možete se zaustaviti stvarati jer razradom i izradom neke zamisli već dobijete ideju za sljedeću. Katkad greška stvori nešto novo i tako unedogled. S vremenom mijenjate i postavljate nove ciljeve, nešto dosadi pa prijeđete na novu ideju, otkriva nam Indira čije marame možete pronaći na službenom Facebook i Instagram profilu, a sada vas ostavljamo da uživate u galeriji fotografija preslatkih (i vrlo stylish!) psića.

No Comments Yet

Comments are closed