Foto: @bestidblog/bungalowrenovationglenview Instagram

Mnogi od nas žele postići dozu luksuznosti i glamura u svome domu, a mramor je idealan način da to i postignete. U zadnjih par godina mramor je velika prekretnica u svijetu interijera i popularni trend u dekoraciji doma, stoga ga mnogi pokušavaju uklopiti u interijer na razne maštovite načine, a ponajviše u kupaonicama i kuhinjama. Mramor se zaista pokazao kao materijal koji se svugdje može uklopiti, ukoliko se dobro ukomponira s ostatkom prostorije.

PODOVI I ZIDOVI

Mramorni pod i zid najčešće su postavljeni u prostorije dnevnog boravka i kupaone, a svojom adaptacijom svakoj toploj prostoriji dat će hladni efekt. Zbog svoje glatke teksture, pločice su lake za održavanje i ne treba brinuti da će privlačiti toplinu.

@lenahjelseth

KUHINJE

Na radnoj plohi, šanku, kuhinjskom otoku ali i na ostalim elementima, mramor je pravi izbor ukoliko je cilj dati kuhinji dozu osobnosti i obogatiti ju nečim upečatljivim. Kuhinja je jedna je od najboljih i popularnijih prostorija u koje će se mramor savršeno uklopiti. Održavanje je jednostavno, baš kao i kod mramornih podova, što je još jedan razlog više zašto ga postaviti.

@moddesignbuild/goodhue.creative

@bestidblog

KUPAONE

Recite zbogom dosadnoj kupaoni. Zidovi, podovi, elementi– sve je dobrodošlo u mramoru. Ako su zidovi i/ili podovi obloženi mramorom, namještaj bi trebao biti u jednoj boji – najčešći izbor je bijela. Oni hrabriji slobodno mogu postaviti mramor na apsolutno svemu, pravila nema. Malene kupaone ga obožavaju, a s obzirom na svoju svijetlu boju, vizualno će ju povećati.

@johnmcclainesign/sallenphot

@parklanedecor_

NAMJEŠTAJ

Mramorni namještaj odlično se slaže sa svim bojama, ali ipak je jedna najpopularnija među njima – a to je zlatna. Skupa u kombinaciji daju najveći efekt luksuza. Velika prednost je prilagodba tradicionalnom, ali i modernom interijeru. Također, mramor dolazi u mat ili sjajnom efektu. Ako ste u potrazi za trajnom investicijom koja nikada neće izaći iz mode, mramor je pravi izbor za vas.

@interiorbylyrstrand

@bungalowrenovationglenview

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Comments are closed