The Haunting of Bly Manor/ screenshot

Kako provesti kišnu nedjelju? Uz kokice i film, naravno! Dekica, slatkiši i topli napitak sve je što nam treba za potpuno opuštanje, a uz ove odlične filmove i serije s Netflixa, savršena nedjeljna večer je zagarantirana.

Od najiščekivanijeg hororca godine s jezivim scenama koji stiže baš u pravo vrijeme uoči Halloweena pa sve do urnebesne komedije s Adamom Sandlerom u SNL stilu i genijalne, pomaknute priče o obiteljskom biznisu uzgajanja kanabisa u Francuskoj, donosimo top 5 filmova i serija s Netflixa za nedjeljno bingeanje. Uživajte!

The Haunting of Bly Manor

Jedan od najiščekivanijih hororaca ove godine dolazi u pravo vrijeme uoči Halloweena. Henry Wingrave angažirao je mladu dadilju (Victoria Pedretti) da se brine o njegovim nećacima u izoliranoj vili Bly Manor nakon tragične smrti njihovih roditelja. Djevojka uskoro otkriva jezive tajne vile i njezinih stanara. Gotička romansa koja se ne propušta.

The Queen’s Gambit

8-godišnja Beth Harmon tiha je, potištena i neugledna djevojčica – sve dok ne odigra svoju prvu partiju šaha. Igra joj daje potpuni osjećaj kontrole i Beth se razvija u pravu majstoricu šaha te se kao 16- godišnja djevojka natječe na američkom šahovskom prvenstvu. No, ulozi postaju sve opasniji…

Family Business

Druga sezona prati nastavak radnje o disfunkcionalnoj obitelji koja, nakon legalizacije kanabisa u Francuskoj, kreće u neobični poslovni poduhvat i mesarsku radnju pretvara u marihuana caffé. Odlična glumačka postava koja nas je zabavljala u prvoj sezoni donosi smiješnu i pomaknutu priču savršenu za nedjeljno bingeanje.

The Forty-Year-Old Version

Radha je uspješna newyorška dramska spisateljica koja se bori s pritiskom vrtoglavog uspjeha i razočarenja koje slijedi nakon toga. Na pragu 40-ih, Radha postaje svjesna kako će morati povući drastične poteze ne bi li počela živjeti život kakav zaslužuje te započinje s hip-hop nastupima koji joj služe kao katalizator nakupljenih frustracija…

Hubie Halloween

Adam Sandler u Halloween filmu? Hubie Dubois (Sandler) živi u gradiću Salemu i opsjednut je idejom ‘sigurnosti’ zbog čega je predmet poruge i ismijavanja. Sve dok se njegove bojazni ne ostvare, a okolnosti postaju sve čudnije i jezivije što se više bliži Noć vještica… Iako kritike ne idu u korist filma, dobra glumačka postava sasvim je dovoljan razlog da pogledate komediju.

 

No Comments Yet

Comments are closed