Foto: screenshot

Zima nam se nakratko vratila, a mi imamo odlične filmske poslastice i serije za bingeanje u toplini doma. Na listi novih serija i filmova koji ovog mjeseca stižu na Netflix našao se jedan odličan triler, simpatična romantična komedija, napeti hororac o kojem svi pričaju i Idris Elba u kaubojskom izdanju. Nema na čemu.

THE SERPENT

Napeta priča inspirirana stvarnim događajima 70- ih godina o potjeri za ozloglašenim lopovom i ubojicom. Charles Sobhray narcisoidni je prevarant koji ne bira sredstva kako bi dobio ono što želi, a njegova ljubavnica Marie nije iznimka…

JUST SAY YES

Nizozemska romantična komedija donosi priču o Lotti, mladenki čiji je zaručnik odustao od vjenčanja u posljednji tren. Naravno, nova ljubav krije se iza ugla…

CONCRETE COWBOY

Priča o buntovnom tinejdžeru koji će ljeto provesti s otuđenim ocem – Idris Elba u kaubojskom izdanju sigurno vas neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

THINGS HEARD & SEEN

Dugo očekivani hororac s odličnom Amandom Seyfried koja je utjelovila lik Catherine, umjetnice koja se odluči preseliti u Hudson Valley gdje će otkriti mračnu povijest svog novog doma, ali i tamnu stranu svojeg naizgled idiličnog braka.

 

No Comments Yet

Comments are closed