Foto: @madeleinegross Instagram

Jeste li se ikada susreli s osobom s kojom ste osjetili neobjašnjivu, instinktivnu povezanost? Mnogi od nas vjeruju kako naše duše žive vječno i na svom putu kroz mnoge živote povezuju se sa srodnim dušama koje im pomažu u rastu i razvoju. Iako se ne sjećamo prošlih života, duboko u nama žive neka zaboravljena sjećanja koja se mogu probuditi u susretu s dušom s kojom ste bili povezani u prošlom životu i čiju energiju instinktivno prepoznajete – duboko u sebi jednostavno znate da ste tu osobu sreli prije. Davno prije.

NEOBJAŠNJIVA POVEZANOST

Postoji neka tajna veza, skrivena nit koju je teško opisati riječima – to je onaj osjećaj koji vam govori da ste pored takve osobe potpuno svoji, ogoljeni i bez tajni. Povezani ste mislima, osjećajima i dušom. Često vam se događaju sinkroniciteti, primjerice osoba nazove baš u trenutku kad razmišljate o njoj ili izgovori ono o čemu upravo razmišljate. Takva povezanost duša ne može se objasniti razumom, jer nadilazi prostor i vrijeme – veže vas tajna prošlih života.

INSTINKTIVNA PRIVLAČNOST

Tek ste se upoznali, a već osjećate instinktivnu povezanost i prati vas neobjašnjiv osjećaj kao da se već poznajete odavno? Da, vaše su se duše prepoznale iz prošlih života. Možda je ta osoba u nekom od prošlih životima bila član vaše obitelji, bliski prijatelj, partner ili dijete, a sada igrate neku novu igru života u zamijenjenim ulogama.

Ukoliko je pri susretu osjećaj negativan i preplavi vas snažna odbojnost prema osobi, tada je riječ o duši koja vam je nanijela bol u prošlom životu i ponovno je stigla pred vas kako biste jedno drugom oprostili karmičke dugove i kako bi vaša duša nastavila na svom putu rasta i razvoja, rasterećena bolnog iskustva.

TAJNA JE U OČIMA

Istina je da su oči ogledalo duše: one se od trenutka našeg rođenja nikada ne mijenjaju, a vjeruje se i kako naše oči ‘nasljeđujemo’ iz prošlih života i ostaju iste u našim putovanjima kroz mnoge živote. Kad sretnete dušu iz prošlog života, prepoznat ćete se očima. Jednim pogledom koji govori sve, u zamrznutom trenutku koji nadilazi prostor i vrijeme. I tada ćete otkriti tajnu života.

Foto: Unsplash, Instagram

 

 

No Comments Yet

Comments are closed