Foto: Picjumbo

Bližimo se kraju ožujka koji nam je donio energiju buđenja i novog početka, a posljednji tjedan ožujka obilježit će konjukcija Merkura i Neptuna – ovaj moćan spoj planeta komunikacije i planeta duhovnosti i empatije unijet će dozu osjećajnosti, razumijevanja i empatije u odnosima s bliskim osobama.

Pozitivne vibracije, novi val energije i magija novog početka nastavljaju se i ovog tjedna, a ova 3 horoskopska znaka naći će se u prvom redu najsretnijih znakova zodijačkog kruga. Jeste li među njima?

OVAN

Ovnovi, ovog tjedna svemir vam šalje val pozitivne energije, ljubavi i dobrih vibracija! Bit ćete prepuni samopouzdanja, osvijestit ćete svoje snage i osjećat ćete se kao da ste konačno pronašli svoje mjesto pod suncem. Vaš trud bit će prepoznat i spremno ćete preuzeti ulogu vođe u čemu ćete naići na odobravanje suradnika. Sanjajte veliko i ne pristaje na manje od onog što zaslužujete.

STRIJELAC

Zvijezde vam ovog tjedna donose inspiraciju – bit ćete vedri i zaigrani, prepuni elana i motivacije za nove pobjede. Konačno se otvarate svijetu i otpuštate strah od osude okoline. Više vas ne zanimaju tuđa mišljenja, a svemir vas podržava u svakom koraku vašeg buđenja. Prihvatite komplimente s osmijehom i sve ostalo zanemarite – uistinu nije vrijedno vaše pažnje.

RIBE

Pod vodstvom moćnog Jupitera i duhovnog Neptuna, i sami znate da spadate među najkreativnije znakove zodijaka, a ovog tjedna svoju ćete kreativnost podići na sasvim novu razinu. Počet ćete promatrati svijet drugim očima, što će u vama probuditi uzbudljivi kreativni let – ravno do zvijezda. Zaronite u dubine svoje duše i prepustite se valu emocija – tada dajete najljepše od sebe.

Foto: Unsplash, Pexels

 

No Comments Yet

Comments are closed